Henkilökunta

Tutustu rautaisiin ammattilaisiimme!


Minna Laaksonen

Minna on tehnyt fysioterapiaa vuodesta 2006. Aluksi toimien Kuntoutus Peurungan palveluksessa Laukaassa sekä sen  avokuntoutusyksiköissä Suolahdessa ja Äänekoskella. Vuoden 2013 lopussa Minna on aloittanut Ääneseudun Fysio Oy:ssa toimistusjohtajana, uuden yrityksen luotsina.

Minnan erityisosaamista on McKenzie- terapia, lantionpohjan fysioterapia sekä äitiysfysioterapia. Hän on Suomen McKenzie instituutin, Suomen Lantionpohjan Fysioterapeutit ry:n sekä Suomen Äitiysfysioterapeuttien jäsen. Aikaisemmalta koulutukseltaan Minna on liikunnanohjaaja (vuodesta 2001) ja tehnyt ryhmäliikunnanohjausta vuodesta 1992. Päivätyön ohessa Minna ohjaa ryhmäliikuntatunteja Ääneseudun Kuntokeskuksella. Minna on rempseä ja reipasotteinen, aktiivinen tekijä, jolta eivät ideat lopu.

”Teen työtä suurella sydämellä, kunnioittaen aina asiakasta sekä vaalien rehtiä yhteistyötä.”


Petteri Ruuskanen 

Petteri on tehnyt fysioterapiaa vuodesta 1992. Aluksi toimien Kuntoutus Peurungan palveluksessa ajalla 1992- 2013 moninaisissa työtehtävissä, mm. kuntoremontti tuotevastaavana ja kuntotestaajana sekä luottamustehtävissä. Vuodesta 2013 Petteri on toiminut ammatinharjoittajana Vaajakosken Kuntohoito ky:ssä sekä nyt myös vuodesta 2013 lähtien Ääneseudun Fysio Oy:ssa. Petteri toimii tällä hetkellä myös Suomen McKenzie instituutti ry:n puheenjohtajana.

Petterin erityisosaamista on McKenzie- terapia ja akupunktio. Petterin aikaisempi ammatti on kuntohoitaja. Petteristä huokuu asiantuntemus tuki- ja liikuntaelimistön ongelmatiikkaan. Persoonana hän on hyvin helposti lähestyttävä varma osaaja.

” Pyrin kuuntelemaan asiakasta, sillä tällöin löytyy monesti vastaus ongelmiin.”


Tuomo Pieti

Tuomo on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti. Kyltymätön kehittymisen halu ajoi Iso-Britanniaan lukemaan kiropraktiikan maisteriksi fysioterapiaopintojen jälkeen ja nälkä se vain kasvaa syödessä.

Erityisinä mielenkiinnon kohteina Tuomolla on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys, hermosto-, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien sekä urheiluvammojen hoito ja ennaltaehkäisy. Hoidoilla Tuomo pyrkii poistamaan hermosto-, tuki- ja liikuntaelimistön häiriötiloja, ei siis ainoastaan niistä aiheutuvia kiputiloja.

Klinikkatyön ohella Tuomo on ollut maajoukkue- ja seuraurheilijoiden tukena jalkapallossa ja yleisurheilussa jo useamman vuoden. Tuomo on myös työskennellyt juniorijalkapallovalmentajana yli kahdeksan vuotta ja toiminut niin joukkueiden kuin yksilöidenkin fysiikkavalmentajana.

Erikoisosaamiseen kuuluvat liikeanalyysi ja terapeuttinen harjoittelu sekä nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikoiden soveltaminen vammojen ja kipujen hoidossa. 

Perinteisen fysioterapian ja kiropraktiikan lisäksi Tuomo soveltaa hoidossaan seuraavia menetelmiä:

Tuomon työskentely hymy huulilla ja vankka ihmiskehon osaaminen tuovat turvallisuutta ja ratkaisuja erilaisiin kehon ongelmiin.

 

 

 

 


Eveliina Jaatinen

Eveliina on tehnyt nuoresta asti töitä liikunnan parissa sekä urheilijana, että ohjaajana. Oma kokemus ja into sytytti kiinnostuksen ihmiskehoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Eveliina valmistui koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi vuonna 2015. Hierojakoulun jälkeen uuden opin halu sai Eveliinan jatkamaan opintojaan fysioterapian parissa. Tällä hetkellä myös Ääneseudun Kuntokeskuksella ryhmäliikuntaa ohjaava Eveliina pitää jalkaansa visusti oven välissä taka-ajatuksenaan työllistyä fysioterapeutiksi Minnan, Petterin ja Tuomon rinnalle Ääneseudun Fysiolle.

Eveliinan erityisosaamiseen klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan lisäksi lukeutuu myös monipuoliset faskiakäsittelytekniikat sekä purentalihasten manuaalinen käsittely. Eveliina ottaa jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä ja hoitotapahtuma suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti, yhteistyössä asiakkaan kanssa.

”Tämä työ ja asiakkaat ovat minulle sydämen asia.  Pyrin aina löytämään yhdessä asiakkaani kanssa pitkäaikaisia ratkaisuja ja vaikutuksia. Avun löytäminen asiakkaalle on kuin pulmanratkaisua, johon ei väsy.”


Heinin kuva

Heini Tarvainen

Heini on valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta loppuvuodesta 2014 ja siitä lähtien tehnyt työtä fysioterapeuttina. Työpaikkana Heinillä on tämän ajan ollut Laukaassa sijaitseva yksityinen yritys, jossa tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä tukeva fysioterapia on tullut monipuolisesti tutuksi.  

Heinin erityisosaamista on McKenzie –terapia sekä akupunktio. Lisäksi tiedonjanoa on tyydytetty useilla pienemmillä koulutuksilla, joihin lukeutuu muun muassa hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoito sekä kinesioteippaus. Heinillä on taustalla monipuolinen urheilutausta, joka tuo myös kokemuspohjaista osaamista fysioterapeutin työhön tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja liikuntaa enemmän tai vähemmän harrastaneiden ongelmiin. Heinin vastaanotolla tunnelma on rento ja kiireetön, mutta pieni perfektionistinen vivahde takaa sen että työt hoidetaan alusta loppuun kunnolla.

”Työssäni minulle on tärkeintä auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti koko elämäntilanne huomioiden. Haluan, että jokainen ihminen saa kokea, miltä tuntuu hyvinvoiva ja elinvoimainen keho. Työssäni saan iloa auttamisesta ja paras palkinto työstä onkin nähdä asiakkaan kunnon kohentuminen!”