Henkilökunta

Tutustu rautaisiin ammattilaisiimme!


Minna Laaksonen

Minna on tehnyt fysioterapiaa vuodesta 2006. Aluksi toimien Kuntoutus Peurungan palveluksessa Laukaassa sekä sen  avokuntoutusyksiköissä Suolahdessa ja Äänekoskella. Vuoden 2013 lopussa Minna on aloittanut Ääneseudun Fysio Oy:ssa toimistusjohtajana, uuden yrityksen luotsina.

Minnan erityisosaamista on McKenzie- terapia, lantionpohjan fysioterapia sekä äitiysfysioterapia. Hän on Suomen McKenzie instituutin, Suomen Lantionpohjan Fysioterapeutit ry:n sekä Suomen Äitiysfysioterapeuttien jäsen. Aikaisemmalta koulutukseltaan Minna on liikunnanohjaaja (vuodesta 2001) ja tehnyt ryhmäliikunnanohjausta vuodesta 1992. Päivätyön ohessa Minna ohjaa ryhmäliikuntatunteja Ääneseudun Kuntokeskuksella. Minna on rempseä ja reipasotteinen, aktiivinen tekijä, jolta eivät ideat lopu.

”Teen työtä suurella sydämellä, kunnioittaen aina asiakasta sekä vaalien rehtiä yhteistyötä.”


Eveliina Jaatinen

Eveliina on tehnyt nuoresta asti töitä liikunnan parissa sekä urheilijana, että ohjaajana. Oma kokemus ja into sytytti kiinnostuksen ihmiskehoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Eveliina valmistui koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi vuonna 2015. Hierojakoulun jälkeen uuden opin halu sai Eveliinan jatkamaan opintojaan fysioterapian parissa. Tällä hetkellä myös Ääneseudun Kuntokeskuksella ryhmäliikuntaa ohjaava Eveliina pitää jalkaansa visusti oven välissä taka-ajatuksenaan työllistyä fysioterapeutiksi Minnan, Petterin ja Tuomon rinnalle Ääneseudun Fysiolle.

Eveliinan erityisosaamiseen klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan lisäksi lukeutuu myös monipuoliset faskiakäsittelytekniikat sekä purentalihasten manuaalinen käsittely. Eveliina ottaa jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä ja hoitotapahtuma suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti, yhteistyössä asiakkaan kanssa.

”Tämä työ ja asiakkaat ovat minulle sydämen asia.  Pyrin aina löytämään yhdessä asiakkaani kanssa pitkäaikaisia ratkaisuja ja vaikutuksia. Avun löytäminen asiakkaalle on kuin pulmanratkaisua, johon ei väsy.”