Asiakkaat

Asiakastyytyväisyys on yksi yrityksemme tärkeimmistä tavoitteista. Asiakaspalautteet kertovat kuinka olemme onnistuneet auttamaan.


“Sain nopeasti apua kinesioteipistä penikkatautiin, ja samantien pääsin kivuttomana jumpalle. Ja jumpan jälkeen tila oli hyvä! Fysio on oleellinen ja tärkeä fysioterapiapalvelu samoissa tiloissa Kuntokeskuksen kanssa. Jalka on muuten pysynytkin hyvänä!”

 – Essi Laitinen


“Ikävät käsivarteen säteilevät oireet sekä jatkuva rintakehän ja niskojen jumitus ovat jääneet. Nyt olen voinnut käydä BodyPump- tunneilla oireettomana, lisäksi saaden tehoja BodyPump- harjoitteluun parantaen tekniikkaa sekä huomioiden rangan hyvinvointia. Olen saanut ryhtiä sekä ylläpidettyä tilani hyvänä selkeiden kunnon ohjeiden avulla. Nyt tiedän todella miten pystyn itse vaikuttamaan ja mistä oireet johtuivat.”

- Katja Ojanen

 


“Fysioterapeutin päivystyskäynnin kautta tulin Fysion asiakkaaksi. Halusin saada selkäni takaisin kuntoon leikkauksen jäljiltä. Fysioterapeutin ohjeiden avulla kuntoutuminen on ollut turvallista ja tehokasta, eteenpäin vievää, erityisen onnistunut jälkihoito. Hienoa saada koko vartalo ja lihakset kuntoon tukemaan selkää, oikein tehtynä! Fysiolla on käytössä hienot laitteet tuomaan tehoja kuntoutukseen.”

- Antti Hakkarainen