Ääneseudun Fysio Oy

Ääneseudun Fysio Oy on vuonna 2013 lokakuussa perustettu yritys Äänekoskella. Ääneseudun Fysio Oy toimii yhteistyössä Ääneseudun Kuntokeskus Oy:n kanssa samoissa tiloissa. Tuotamme monipuolisessa kuntoutumisympäristössä laadukkaita yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita. Olemme kuntoutuksen ammattilaisia ja teemme kaiken yhteistyössä asiakasta kuunnellen.


Tule Kuntoon ja Liiku on yrityksemme slogan. Tämä on Sinulle kutsu tulla kuntoon. Sana “Tule” viittaa tuki- ja liikuntaelimistöömme ja  ”Liiku” viittaa kehomme perustarpeeseen liikkua. Kuntokeskus mahdollistaa Ääneseudun Fysiolle kuntoutuksen monipuolisuuden ja kuntoutujalle laadukkaan kuntoutumisympäristön sekä oivat puitteet myös omatoimiseen harjoitteluun. Elämän polulla saattaa tulla vastaan hyvin erilaisia kiputiloja ja vakaviakin rajoitteita, jotka saattavat vaikuttaa huomattavasti toiminta-, työ-, ja liikuntakykyymme. Me Ääneseudun Fysiossa tarjoamme aktiivista osaamistamme avuksesi tulla kuntoon ja nauttia elämästä.

Meitä kiinnostaa fysioterapian vaikuttavuus sekä tehokkuus. Tutkimusten valossa löytyy erinomaista A- tason näyttöä, kuinka aktiivisella fysioterapialla voimme vaikuttaa niin nivel- kuin rankaperäisiin ongelmiin. Fysioterapeutti laatii kuntoutujan kanssa yhteistyössä yksilöllisen kuntoutumissuunnitelman sekä tavoitteet kuntoutumiselle.


Tavoitteiden saavuttamiseksi fysioterapeutilla on useita menetelmiä käytettävissä. Yksi tärkeimmistä kulmakivistä kuntoutumisen onnistumiselle on vuorovaikutuksen syntyminen ja kuntoutujan sitoutuminen omaan kuntoutumiseen.

Jatkuva kouluttautuminen on fysioterapeuttien työtä. Kuulumme Fysi ry:hyn, joka on kattojärjestö Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyrityksille. Päivitämme ja lisäämme työosaamistamme aktiivisesti Fysi ry:n sekä muidenkin koulutustahojen kautta. Päivittäin vastaamme siitä, että käytössämme olisivat uusimmat tutkimustulokset.

Ääneseudun Fysio Oy on saanut kiitosta siitä, että meiltä saa nopeasti apua, jopa ilman lääkärikäyntiä. Meille voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Jos sinulla on lääkärin kirjoittama lähete fysioterapiaan, saat osan kuntoutuksen hinnasta sairausvakuutuskorvauksena. Käytössämme on Kela:n asiakasystävällinen suorakorvausmenetelmä.

Ääneseudun Fysio Oy:n potilasasiamiehenä toimii asianajaja Ismo Saarinen, johon voit tarvittaessa ottaa yhteyttä potilasasioihin liittyen.

Yhteystiedot:

Ismo Saarinen

puh. 09- 477 2356

ismo.saarinen@saarinenlaw.fi

FYSI-banneri_jasenistolle_pieni