Yrityksille

Ääneseudun Fysio Oy tarjoaa yrityksille laadukasta ja monipuolista osaamista edesauttamaan yritysasiakkaan henkilökunnan työhyvinvointia ja työkykyä. Fysioterapeutin ottaminen mukaan vaalimaan työntekijöiden työhyvinvointia voi olla tärkein investointisi. Palvelu voidaan toteuttaa joko Ääneseudun Fysio Oy:ssa tai asiakasyrityksen tiloissa.


Voimme vastata yritysasiakkaan tarpeisiin tarjoamalla testaustoimintaa, yksittäisiä luentoja ja ryhmäliikuntatuokioita. Olemme myös kehittäneet tuotepaketin, joka voi olla vastaus tarpeisiinne parantaa työntekijöiden kuntoa ja koko työhyvinvointia. Yrityksenne voi välttyä paljon kuluja aiheuttavilta sairauspoissaoloilta, ja mikä tärkeintä, työntekijät saavat aktiivista ja osaavaa ohjausta fysioterapeutin asiantuntemuksen kautta. Myös yksilöllinen ohjaus voi kuulua asiaan. Paketti kulkee nimellä Fysion Visiitti.

 

Fysion Visiitti

Voiko sairauspoissaoloihin vaikuttaa työyhteisössä?

Ääneseudun Fysion mielestä voi. Nyt yritykselläsi on mahdollisuus vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin sijoittamalla fysioterapeuttiin, joka olisi mukana työntekijöiden viikoissa tuomassa puhtia sekä kivuttomampaa työntekoa. Liikunnallinen elämäntapa on kaiken perusta, joka tuo elämään mielekkyyttä sekä jaksamista niin työhön kuin vapaa- aikaankin. Useiden tutkimusten valossa koettu työkyky ja liikunnan välinen positiivinen riippuvuus ovat avainasemassa työntekijän työhyvinvointiin. Miten saada tämä etu kaikkien työntekijöiden käyttöön? Fysion visiitti voi olla ratkaisu tavoittamaan kaikki. Nyt on kyse työkyvyn kuntouttamisesta työajalla.

Fysion Visiitti voi pitää sisällään erilaisten liikuntalajien ohjausta, ergonomiaoppia, täsmäiskuja/luentoja eri aiheista huomioiden työympäristön ja työkuormitukset, työpaikan sisäistä fysioterapeutin päivystystomintaa, niin akuutteihin kuin kroonisiinkin vaivoihin. Kaikki sisältö on soviteltavissa yritysasiakkaan kanssa. Käytännössä fysioterapeutti on sovitusti paikalla sovitussa paikassa täysin yritysasiakkaan ja sen työntekijöiden käytössä.

Tue kaikkien työntekijöiden hyvää terveyttä ja työkykyä!

Voit kysyä tarjousta tai varata suoraan tapaamisen, niin voimme aloittaa yhteistyön.