Tuotteet

Meiltä saat kehonhuoltoon laadukkaita tuotteita. Kysy lisää vaikka sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella.


Ice Power kylmägeeli 150 ml          11 €

Ice Power kylmägeeli lievittää kipua nopeasti ja tehokkaasti. Tuote auttaa sekä äkillisissä että pitkäaikaisissa nivelten ja lihasten kiputiloissa. Ice Power kylmägeeli on turvallinen lääkeaineeton vaihtoehto kivun lievitykseen ja sen teho on kliinisesti tutkittu.

Viisi hyötyä Ice Power kylmähoidosta:

  • Vaikuttaa välittömästi
  • Vähentää tehokkaasti kipua
  • Laskee turvotusta ja lievittää tulehdusta
  • Laukaisee lihasjännitystä
  • Nopeuttaa vamman parantumista

Vastuskuminauha          7,50 €

Vastuskuminauha on loistava keksintö niin kuntoutukseen kuin kuntoilijoillekin millä tahansa mittapuulla mitattuna. Liikkeitä on satoja ja uusien tehokkaiden liikkeiden keksimiselle asettaa rajoituksia vain mielikuvitus. Hyvällä vastuskuminauhalla treenaat koko kehoa helposti ja mikä parasta, se ei vaadi suurta erillistä tilaa. Kuntoutuksessa vastuskuminauhat ovat paljon käytettyjä tuomaan liikkuvuutta sekä vahvistusta. Harjoitteet laaditaan aina yksilökohtaisesti täsmäharjoitteiksi.


McKenzie lannerulla remmillä          35 €

Original McKenzie ergonominen lannerulla mahdollistaa tehokasta itsehoitoa selkävaivoihin. Oikein istuessa tulisi ylläpitää lanneselän luonnollinen notko. Notkon ylläpitämisen helpottamiseksi on suositeltavaa käyttää lannerullaa. Jos haluaa vähentää selkäkipuriskin minimiin pitkäkestoisen istumisen jälkeen, on erittäin suotavaa käyttää lannerullaa. Suosituksena on lisäksi keskeyttää istuminen säännöllisin väliajoin. Tarkoituksena on vähentää välilevypainetta sekä helpottaa rankaa ympäröivien kudosten kuormittumista.


McKenzie niskarulla          32 €

Original McKenzie ergonominen niskarulla mahdollistaa tehokasta itsehoitoa niskavaivoihin. Etenkin öisin on tärkeää, että niskan lihakset pääsevät levähtämään koko kehon lailla. Jos jostain syystä tyynyllä ei saa kunnon tukea niskalle, on syytä kokeilla niskarullaa. McKenzie niskarullan paikkaa on helppo muuttaa niin, että se tukee niskan mutkaa kunnolla.


McKenzie Kuntouta itse selkäsi – kirja          35 €

Robin McKenzien helppotajuinen käsikirja antaa lukijalle aktiivisen tavan hoitaa selkäkipuaan. Kuntouta itse selkäsi -kirjan ohjeet on testattu useissa tutkimuksissa, joissa sen hyöty ja pätevyys on vuosien varrella todistettu. Julkaistut tutkimustulokset osoittavat, että Kuntouta itse selkäsi -kirjan harjoituksilla voidaan vähentää selkäkipua viikossa ja joissakin tapauksissa jopa ennaltaehkäistä selkäkipujen syntyminen. Pitkän ajan seurannassa kyseisillä harjoituksilla voitiin ehkäistä selkäkipuvaiheiden uusiutuminen ja selkäkivun paheneminen.


McKenzie Kuntouta itse niskasi- kirja           35 €

Robin McKenzien  helposti luettavassa potilaan käsikirjassa kerrotaan aktiivisesta itsehoito-ohjelmasta, jonka avulla voit nopeasti ja tehokkaasti itse hoitaa ja ennaltaehkäistä niskakipuasi ja siihen liittyviä muita kipuja kuten olkapäävaivoja ja päänsärkyä.

Useimmat ihmiset voivat itse hoitaa jopa pitkäaikaisia kipuja seuraamalla huolellisesti kirjassa kuvattua hoito-ohjelmaa. Kirja toimii hyvänä teoksena auttaen ymmärtämään syitä niskakivuille, poistamaan kipuja sekä ylläpitämään tila hyvänä ja oireettomana.

 


Core Rulla  45 cm / 25 €          90 cm/ 40 €

Kestävällä ja pitäväpintaisella Gymstick Core Rullalla harjoittelet tehokkaasti ja miellyttävästi keskikehon hallintaa, tasapainoa ja kestävyyttä. Core Rullaa voi käyttää myös venyttelyyn sekä nivelten ja selkärangan liikkuvuuden harjoitteluun. Fysioterapiassa rulla toimii erittäin hyvänä välineenä tuoden vahvistusta erityisesti keskivartaloon sekä lisäämään rangan liikkuvuutta sekä lihaskalvojen elastisuutta. Liikkujalle rulla toimii oivana tapana palauttaa kehoa kuormituksesta. Huomaat eron varmasti rullaa säännöllisesti käyttäessäsi.


Compression Mabs Work              22 €

Ilmava tukisukka, joka pitää jalat täydellisen virkeinä töissä. Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen. Sukka täyttää lääkinnällisen sukan 1- luokan kriteerit. Sukan kompressio 18-20 hg/mm.

Sukkaa ostaessasi sinulta mitataan nilkan ja pohkeen ympärykset, lisäksi kokoon vaikuttaa jalkaterän koko.


Compression Mabs Design                 24 €

Kaunis kuviollinen polvisukka, joka parantaa jalkojen verenkiertoa ehkäisten jalkojen väsymystä ja turvotusta. Värinä musta. Sukka täyttää lääkinnällisen sukan 1- kriteerit. Sukan kompressio 18-20 hg/mm.

Sukkaa ostaessasi sinulta mitataan nilkan ja pohkeen ympärykset, lisäksi kokoon vaikuttaa jalkaterän koko.


Compression Sport Basic                 28 €

Kompressoiva urheilusukka. Soveltuu niin ulko- kuin sisälajeihin. Erinomainen esim. juoksuun ja lasketteluun. Antaa tukea ja parantaa verenkiertoa. Nopeuttaa kuormituksesta palautumista. Väreinä musta ja valkoinen. Sukka täyttää lääkinnällisen sukan 1- kriteerit.

Sukkaa ostaessasi sinulta mitataan nilkan ja pohkeen ympärykset, lisäksi kokoon vaikuttaa jalkaterän koko.


Jame- Balancer                                         26 €

Tasapainon, voiman ja ryhdin harjoitusväline. Jame- Balanceria käyttämällä saat aktivoitua jalkojen lihaksia ja kehitettyä tasapainoa. Harjoittelu sopii niin kuntoilijoille, tanssijoille kuin kilpaurheilijoillekin. Omaharjoittelussa erinomainen. Alaraajojen kuntoutuksessa paljon käytetty, koska tulokset puhuvat puolestaan.

Ostaessasi Jame- Balancerin saat myös ohjeet harjoitteluun mukaasi.