Respecta Active alaraajatutkimus ja yksilölliset tukipohjalliset

Tarjoamme ammattitaidolla kokonaisvaltaisia ratkaisuja alaraajaongelmiin uusimman teknologian avulla. Jalat ovat terveytesi perusta!


Ääneseudun Fysio Oy toimii Respectan Active Partnerina. Palveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen alaraajatutkimus ja yksilölliset tukipohjalliset. Toiminnallisilla tukipohjallisilla pyritään ohjaaman alaraajojen toiminta kohti normaaleja liikemalleja. Jalan rakennetyypin ominaisuudet voivat altistaa monille ongelmille, kuten selkäkivulle, polvikivulle, päkiäkivulle, kantakivulle tai varpaiden ongelmille, kuten vaivasenluulle ja vasaravarpaille. Toiminnallisten tukipohjallisten valmistaminen vaatii aina alaraajaongelmiin perehtyneen asiantuntijan tarkan tutkimuksen.


Respecta Activen alaraajatutkimus koostuu asiakkaan haastattelusta, kävelyn ja ryhdin analyysistä ja toiminnallisista testeistä. Tutkimme nivelten liikkuvuudet ja lihasvoimat sekä teemme jalkateriin biomekaanisen tutkimisen. Hyödynnämme 3D- skannausjärjestelmää jalan asennon ja kuormittumisen analysoinnissa.

Viimeistään silloin kun tunnet jalkakipuja, niihin kannattaa reagoida. Helpoin tapa on varata aika alaraaja-analyysiin, jolloin Respectan asiantuntija tutkiin jalkasi ja kertoo juuri sinulle sopivista ratkaisuista. Samalla saat käytännön vinkkejä sekä ohjeita jalkojenhoitoon.