Tule Kuntoon- ryhmä

Tule Kuntoon- ryhmä on matalankynnyksen ryhmä. Onko liikunnasta jo pitkä aika? Onko särkyjä ja kolotuksia? Mahdollisesti leikkauksia nivelissä ja/tai rangassa? Kehonhuolto hukassa? Me autamme ja ohjaamme laadukkaalla fysioterapeutin ammattiosaamisella takaisin parempaan kuntoon, jotta arjen askareetkin onnistuisivat paremmin sekä ilman kipuja.


Toukokuussa 2014 Fysio toteutti ja tarjosi kolme kertaa matalankynnyksen ryhmän. Ryhmä kulki nimellä “Annen ryhmä”. Ryhmässä oli n. 10 naista joka tapaamiskerralla, ja kaikilla oli jokin rajoittava tekijä (yksi tai enemmän) liikkumisen suhteen. Kaikki saivat yksilöllistä ohjausta ryhmän aikana, sekä kaikki kokivat saaneensa apuja erilaisiin vaivoihin ja ryhmässä toimiminen koettiin erittäin voimaannuttavaksi. Ryhmä toteutettiin Easy Line – harjoittelutilassa. Tunti piti sisällään kehoa herättävän ja lempeästi lämmittävän alkulämmittelyn, harjoittelua easy line- harjoittelulaitteilla, sekä väliharjoittelua ilman laitteita ja lopuksi palauttelua ja täsmävenyttelyä huomioiden nivelalueet sekä rangan hyvinvointi. Kaiken kaikkiaan naiset kokivat tunnin eheyttävänä, kukaan ei maininnut kipeytyvänsä harjoittelusta, päinvastoin kipuja jäi pois.

Tule Kuntoon- ryhmään mahtuu max. 15 henkilöä, jotta ohjaus pysyy myös yksilöllisellä tasolla. Ääneseudun Fysion liikuntaryhmiin voit ilmottautua suoraan ohjaajalle ft Minna Laaksoselle tai  Ääneseudun Kuntokeskuksen ryhmäliikuntakalenterin kautta.