Fysioterapeutin päivystys

Kun kotikonstit eivät enää auta?


Fysioterapeutin päivystys on kaikille avoin ja ilmainen mahdollisuus jakaa olemassa oleva ongelmatiikka fysioterapeutin kanssa. Päivystys ajankohdista ilmoitetaan erikseen Ääneseudun Fysion nettisivuilla sekä Fysion ja Ääneseudun Kuntokeskuksen facebook sivuilla. Päivystyskäytäntö on ollut olemassa maaliskuusta 2014. Päivystys on koettu positiivisena ja tehokkaana fysioterapiapalveluna sekä ensiapuhoitona tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Päivystysluonteisuudesta kertoo aika (n. 15 min), tuossa ajassa kuitenkin fysioterapeutti ennättää paneutumaan ongelmatiikkaan sekä suosimaan jatkotoimenpiteitä, ellei apu ole tullut jo päivystyskäynnin aikana. Paljon on olemassa kiputiloja ja toimintaa rajoittavia tekijöitä, joihin ei enää kotikonstit auta, tällöin olisi hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen.

 


Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistetttu ja rekisteröity ammattihenkilö, jonka tehtävänä on arvioida ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn vaikuttavia tekijöitä, sekä valita parhaat mahdolliset menetelmät kuntoutukseen ja ohjata asiakasta huolehtimaan omasta kunnostaan ja terveydestään. Koemme, että fysioterapeutin päivystyksen kautta pystymme nopeasti arvioimaan asiakkaan tilaa sekä neuvomaan kuinka asian kanssa olisi hyvä edetä.

Kokemuksia Ääneseudun Fysion fysioterapeutin päivystyksestä:

“Päivystyksestä minun kohdalla on ollut apua, palvelu on ollut erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä.”
- Jaakko Leppänen

“Hyvä tapa saada nopeasti mielipidettä vaivoihinsa ja jatkoon ohjeita.”
- Kirsi Kaastinen

“Hyvä, kun oli ilmaista, sain yksilöllistä palvelua, ongelmiani kuunneltiin ja sain ohjeita omahoitoon.”
- Armi Parantainen

“Fysioterapeutin päivystys on hyvä juttu. Varsinkin kun akuutti vaiva iskee, pääsee asiantuntijan puheille nopeasti ja turhat lääkärijonotukset jää pois. Täsmähoitoa! Olen suositellut ystävilleni palvelua!”
- Kaisa Pakarinen

“Päivystys on todella hyvä juttu, minun kohdallani järkyttävä pääkipu helpottui. Päivystys on helppo tapa tulla käymään ja saada tietoa omista “ongelmista”, jolloin myös kynnys tilata aika fysioterapeutille madaltui. Ilman päivystystä olisin mennyt ensin lääkäriin, vaikka minun kohdallani fysioterapiasta on ollut varmasti suurempi hyöty.”
- Johanna Pietiläinen

“Mahtavaa, että on tämä palvelu, josta saa ohjeita ja vastauksia kaikenlaisiin tarpeisiin.”
- Hilkka Aholainen

“Fysioterapeutin päivystys on huippu juttu! Tätä kautta sain avun pitkäaikaiseen ongelmaan. Näköjään kynnys tilata aika fysioterapiaan on suuri. Kun on tällainen päivystysluonteinen mahdollisuus käydä vastaanotolla, on sinne helppo, vaivaton mennä. Peukutan!”
- Kati Kautto