Bailamama – tunnit

Bailamama terveysliikuntakonsepti on suomalaisten liikunta- ja terveysalan ammattilaisten kehittämä ryhmäliikuntatunti naisille. Tuntien tärkein tavoite on aktivoida lantionpohjalihaksia monipuolisesti. Bailamama- tunneilla liikunnan ilo ja hyöty yhdistyvät aiva uudella tavalla. Jokaisen naisen tulisi löytää Bailamama -tunti!


Hyvät lantionpohjanlihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa ja virtsanpidätyskykyä sekä parantavat ryhtiä. Kaiken kaikkiaan Bailamama- tunnit pitävät sisällään tärkeän sanoman naiseuden voimasta. Tunnit auttavat oivaltamaan oman naisellisen ihanuutensa, kannustavat kehon kunnioittamiseen ja hetkessäelämiseen.

Bailamama – tunteja on kaksi:

  • Bailamama Women – kaikille naisille klo. 18.15 – 19.15
  • Bailmama 9Months – raskaana oleville klo. 17.00 – 18.00

Bailamama Women ja Bailamama 9Months liikuntaryhmät starttaavat tiistaina 2.9.2014. Ryhmään voi ilmottautua ennakkoon tai tulla suoraan paikan päälle. Ääneseudun Kuntokeskuksen jäsenille myös Ääneseudun Fysion ryhmäliikuntatunnit kuuluvat jäsenhintaan.  Ääneseudun Fysion liikuntaryhmiin voit ilmottautua suoraan ohjaajalle ft Minna Laaksoselle tai  Ääneseudun Kuntokeskuksen ryhmäliikuntakalenterin kautta.

 

 


WOMEN- KAIKILLE NAISILLE

Tuntisisältö:

  • 35% hikeä ja hauskoja mooveja
  • 40% tehotreeniä lantionpohjalihaksille
  • 25% rentoutusta ja hyvää oloa

Bailamama tunti sopii kaikille naisille ikään katsomatta. Helpot koreografiat, lihaskunto-osuus, jossa keskitytään erityisesti lantionpohjalihaksiin, sekä kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen ovat tämän tunnin keskeisiä tavoitteita.

 


9Months- RASKAANA OLEVILLE

Tuntisisältö:

  • 20% hikeä ja hauskoja mooveja
  • 35% tehotreeniä lantionpohjalihaksille
  • 25% valmentautumista synnytykseen
  • 25% rentoutusta ja hyvää oloa

 


Bailamama 9Months on turvallinen ryhmäliikuntatunti raskaana oleville ja synnytyksestä palautuville naisille. Tämän kokonaisvaltaisen ryhmäliikuntatunnin yksi tärkeä osa- alue on synnytykseen valmentautuminen aivan uudella tavalla.

Tunnilla tulevat tutuksi mm. ponnistusasennot ja erilaiset hengitystekniikat, jotka ovat avuksi elämäsi tärkeimmässä hetkessä. Tunnilla myös vahvistetaan niitä lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä koetukselle.