Hinnasto

Ääneseudun Kuntokeskus Oy:n jäsenet saavat 10% alennuksen Ääneseudun Fysio Oy:n fysioterapia, kiropraktiikka ja hierontapalveluista. Peruuttamattomista ajoista perimme 30 € maksun. Smartum liikuntasetelit käyvät meillä maksuvälineenä ryhmäliikunnassa.

Fysioterapia

Jos sinulla on lääkärin kirjoittama lähete fysioterapiaan, saat osan kuntoutuksen hinnasta sairausvakuutuskorvauksena. Käytössämme on Kela:n asiakasystävällinen suorakorvausmenetelmä.

jäsenetu -10%

30 min

42 €
37,80 €
45 min

50 €
45 €
60 min

65 €
58,50 €
Alaaraajatutkimus

65 e
Tukipohjalliset

165 e


Testaustoiminta

Jokaiseen testauskertaan sisältyy alkukartoitus liikunta-aktiivisuutta ja terveyttä mittaavalla lomakkeella ja lopuksi testipalaute, mikä on erittäin tärkeä osa testaustapahtumaa ja samalla myös osa liikuntaneuvontaa.

jäsenetu -10%

Inbody- kehonkoostumusmittaus

25 €
22,50 €
Toiminnalliset lihaskuntotestit

50 €
45 €
Keho Kuntoon

Sisältää kolme kehonkoostumismittausta puolen vuoden seurannalla. Hyvä apuri kehon hyvinvoinnille ja samalla nähdä konkreettisia muutoksia kehon koostumuksessa. Ohjauksessa kartoitetaan tottumukset niin liikunnasta, levosta kuin ravinnostakin!

50 €


Luennot

Lantionpohjasta voimaa koko vartalolle

Lantionpohjalihasten harjoittelusta hyötyvät niin naiset kuin miehetkin. Kuinka nämä lihakset ovat konkreettisesti olemassa ja miten niitä harjoitat? Näihin asioihin saat varmasti vastauksen!

Core- voimaa

Keskivartalon voima on merkittävä koko kehon hyvinvoinnille. Mistä voimat tulevat ja minne menevät? Havainnollistavia ja konkreettisia vinkkejä!

Turvaa toiminta- ja liikuntakykysi - TULE KUNTOON

Jalkojen hyvinvointi

Alaraajojen vaikutus koko kehoon. Tyypillisimmät jalkavaivat, niiden ennaltaehkäisy ja kuntoutus.Ryhmäliikunta

Olet tervetullut tutustumaan tunneillemme, ensimmäinen kerta on veloitukseton. Ääneseudun Fysiolla toimii kolme erilaista ryhmää. Tule Kuntoon- ryhmässä harjoitetaan kehon liikkuvuutta, joustoa ja voimantuottoa hyvällä ergonomialla. Sydän Kuntoon- ryhmässä harjoitetaan sydän asiat etusijalla nostattaen välillä sykettä sekä rentouttamalla kehoa. Näiden ryhmien harjoittelut tapahtuvat kuntosalilla ja ohjauksessa huomoidaan yksilöllisiä tekijöitä. Pole Kuntoon- ryhmässä poletaan sisäliikuntaan tarkoitetulla kuntopyörällä intrevallityyppisesti. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

opiskelija, kotiäiti, eläkeläinen, työtön

Kertamaksu

12 €
10 €
10 x kortti

110 €
90 €


Ryhmäliikuntaa ja tapahtumapalvelua yrityksille ja ryhmille

Ryhmäliikuntaa yrityksellesi tai muulle yhteisölle. Meillä on laaja valikoima toteuttaa ryhmäliikuntaa yksittäisille ryhmille. Voimme räätälöidä Teille sopivimman, kun tiedämme haluatteko painottaa kehonhuoltoa, lihaskuntoa vai hengitys- ja verenkiertoelimistön harjoittelua.

Ryhmäliikuntaa Fysion tiloissa

Ryhmäliikuntaa yritysasiakkaan tiloissa

Fysion Visiitti

Voimme Fysiolta tulla käymään pitäen taukojumppaa tai vaikkapa tekemään jalkojen pika-analyyseja tai kuntokartoituksia! Meitä voit pyytää mukaan myös tapahtumiin!Hieronta

Hieronta 60 min

65 e
58,50 e
Hieronta 45 min

50 e
45 e